Huis leegmaken

Nood aan een partij die snel en vakkundig komt opruimen? Geef ons vandaag nog een seintje. We bekijken de situatie en maken razendsnel een offerte op maat op.

0493/08 93 59 Contacteer ons

Huis leegmaken

Een huis leegmaken na een overlijden, bij een ontruiming of wil u grondig opruimen en vertrekken van 0, dan kunt u op ons rekenen om uw huis leeg te maken. Als specialist in huizen leegmaken gaan we snel en vakkundig te werk. In geen tijd hebben we uw woning of bedrijfsruimte leeggemaakt.

Meer dan enkel uw huis leegmaken

Bovendien gaan we een stuk verder dan het leegmaken van uw huis. Wij regelen de praktische kant, denk maar aan verkeersborden en voeren indien gewenst ook het afval af en/of regelen een afvalcontainer. Zo kunnen we efficiënt uw huis leegmaken. Minder waardevolle maar nog bruikbare spullen kunnen weggeschonken worden, terwijl er voor andere spullen contacten gelegd kunnen worden met opkopers.

Huis leegmaken na overlijden

Ook voor het leegmaken van een huis na een overlijden zijn we de geknipte partij. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk en worden spullen met een sentimentele waarde gevrijwaard. Tijdens deze emotionele periode nemen we deze werkzaamheden uit uw handen. Bovendien zorgen we indien gewenst ook voor een grondige schoonmaak na het ontruimen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wenst u meer te weten over wat we voor u kunnen betekenen op het vlak van huizen of ruimtes leegmaken? Contacteer ons. We bekijken graag de situatie en maken een vrijblijvende offerte op maat over.