Zolder opruimen

Nood aan een partij die snel en vakkundig komt opruimen? Geef ons vandaag nog een seintje. We bekijken de situatie en maken razendsnel een offerte op maat op.

0493/08 93 59 Contacteer ons

Zolder opruimen

Een zolder opruimen is een hele klus en kost aardig wat tijd. Vaak gaat het gepaard met een verhuis, een overlijden of een andere dringende reden. Professionele hulp bij het opruimen van de zolder is dan vaak welkom en aangewezen. Het opruimen van een zolder is meer dan een grote schoonmaak en dat wordt nog al te vaak onderschat.

Complete zolderopruiming van A tot Z

Afhankelijk van de situatie en de noden nemen we de volledige opruiming van uw zolder voor onze rekening. Indien nodig voorzien we een ladderlift, een afvalcontainer en voeren we het afval ook af. Uiteraard ruimen we uw zolder op met respect voor eventueel waardevolle spullen. In samenspraak kan er ook een opkomer aangesteld worden of we kunnen spullen weggeven.

Indien gewenst kan het na het opruimen van uw zolder ook een grondige reinigingsbeurt voorzien worden. Ook kleine herstellingswerken behoren tot de mogelijkheden. Zo krijgt u uw zolder in een geweldige staat terug. Indien gewenst reinigen we na het opruimen ook uw gehele zolder.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wenst u meer te weten over wat we voor u kunnen betekenen voor het opruimen van uw zolder? Contacteer ons. We bekijken graag de situatie en maken een vrijblijvende offerte op maat over.