Opruimingen laten uitvoeren?

Nood aan een partij die snel en vakkundig komt opruimen? Geef ons vandaag nog een seintje. We bekijken de situatie en maken razendsnel een offerte op maat op.

0493/08 93 59 Contacteer ons

Opruimingen laten uitvoeren?

Er kunnen heel wat redenen zijn waarom een mens nood heeft aan opruimingen. Vaak gaan opruimingen van woningen gepaard met een overlijden van een naaste of een verhuis, maar er ook bedrijven kunnen soms nood hebben aan opruimingen. Soms zit de kelder, de garage of de opslagruimte vol en dan vormt een opruiming de oplossing. Daarvoor kunt u rekenen op professionele opruimingen. Als specialist in dit vakgebied gaan we met de nodige doortastendheid en zorg te werk. Daar zijn tientallen voorbeelden van.

Kijkt u op tegen de opruimingen?

Vaak heeft u zelf wel wat beters te doen, simpelweg geen tijd of niet de skills of het materiaal om aan opruimingen te beginnen. Dat is helemaal geen ramp want professionele opruimingen neemt dit werkje graag van u over. In geen tijd zorgen we voor het opruimen van de ruimte. Van kelder tot zolder, alle ruimtes worden netjes opgeruimd en in cleane staat achtergelaten. Het spreekt voor zich dat we daarbij voorzichtig te werk gaan, zeker als het om spullen van dierbaren of waardevolle spullen gaat. Dit kan gerust aangegeven worden bij de start van de opruimingen. Professionele opruimingen werkt met ervaren stielmannen die heel wat klussen in de vingers hebben. Bovendien beschikken we over het juiste materiaal en hechten we veel belang aan veilig werken.

Een totaalaanpak in opruimingen

Bij professionele opruimingen mag u rekenen op een totaalaanpak én een correcte prijs. Afval wordt indien gewenst afgevoerd terwijl waardevolle stukken opgeslagen kunnen worden of verkocht. Ook dat luik neemt professionele opruimingen zonder probleem voor zijn rekening. Duidelijke afspraken op papier zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Eventueel kan er zelfs een afvalcontainer gehuurd worden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat u zich geen zorgen over de opruimingen hoeft te maken. Afhankelijk van de omvang van de opruiming, wordt een correcte tijdsinschatting gegeven, zodat u ook eventuele vervolgstappen kunt plannen. Kleine of grote opruimingen, ons maakt het niet uit, wij zijn er klaar voor.

Een ruim netwerk aan partners

De schoonmaak achteraf? Ook die kan professionele opruimingen voor zijn rekening nemen. Kleine herstellingen worden indien gewenst aangepakt, zodat uw pand weer in optimale staat verkeerd. Dit kan nodig zijn wanneer u het pand na de opruimingen vlot wenst te verkopen of te verhuren. Wij zorgen voor compleet opgeruimde ruimtes. Met ons ruim netwerk aan partners kunnen we u van A tot Z ontzorgen op het vlak van opruimingen. En ja, dat gaat veel verder dan enkel opruimen.

Discretie en ontzorging

Omdat we vaak met persoonlijke en of vertrouwelijke spullen bezig zijn, mag u rekenen op discretie en vakmanschap. Vaak komen we ook in emotionele omstandigheden bij mensen terecht en daar gaan we attent mee om. Ons vast team aan klussers heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Niet enkel zorgen ze voor kwalitatieve opruimingen, ook een eventuele container, verhuislift, parkeerverboden of vergunningen regelen we voor u.

Reken op een ervaren partner in opruimingen

Wenst u een partner waar u tijdens uw opruimingen op kan rekenen? Een team dat ervaring heeft en met de nodige professionaliteit te werk gaat? Dan kunt u steeds bij professionele opruimingen terecht. Wij staan garant voor een piekfijn resultaat en een correcte prijs. Uw opruiming is bij ons in vakbekwame handen. Probeer het gerust eens uit.  Leg uw oor gerust eens te luister bij enkele van onze tevreden klanten en neem een kijkje onze website. Jaarlijks helpen we tientallen klanten bij het opruimen van inboedels tot magazijnen. Die kunnen zich niet stuk voor stuk vergissen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden